Sammenlign lån for 2019!

Find de laveste rentesatser i Danmark nu, og udvælg de mest relevante lånetilbud.

Om os

MoneyGuru24 er et gratis uafhængig hjemmeside, som er skabt til at hjælpe dig med at spare. Vi långiver ikke, men hjælper dig med at sammenligne forskellige lån, så du kan træffe det bedst mulige valg.

Oplysninger om finansielle produkter og gældspleje:

Sammenlign de forskellige långivere, samt deres vilkår, og vælg det perfekte lån. Find ud af hvilke virksomheder, som udsteder det første lån gratis. Få pengene ind på din konto på kort tid.

Vi smarbejder ikke med långiverne på siden, da vores brugeres tillid, og deres mulighed for valg, er det vigtigste for os. Vi forsøger, at hjælpe den danske befolkning med at spare tid, kræfter og penge, så alt kan nu findes på blot ét sted.

Vi vil meget gøre høre dine feedback, kommentarer eller tips, der kan forbedre vores hjemmeside. Vi er altid åbne for nye ideer og forslag.

Før du tager det endelige valg - besøg Moneyguru24.com!

Moneyguru24.com udsteder ikke lån. Læs omhyggeligt lånevilkår på låneudbyderens hjemmeside. Lån ansvarligt ved vurdering af dine evner til at tilbagebetale lånet! Hvis du ikke kan tilbagebetale dit lån til tiden og ikke kan få lånet forlænget, vil låneudbyderen registrere dette i et advarselsregister og/eller indberette dig til et eller flere skyldnerregistre. Disse negative mærker i din kredithistorie kan gøre det vanskeligt at opnå nye lån og andre kredittjenester, eller du får dem til en højere rente. Hvis lånet fortsat ikke tilbagebetales, vil gælden blive overgivet til inkassobehandling, hvorved yderligere omkostninger vil blive opkrævet. Flere oplysninger om forsinkede eller manglede betalinger, arbejdsprincipper, samt politiks opdatering kan man finde på låneudbyderens hjemmeside.


MoneyGuru SIA

Adresse:
Calispurva gade 27, Balozi,
Latvia, LV-2128

Denne hjemmeside (MoneyGuru24.com) er stillet til rådighed af MoneyGuru SIA (opført i registret over virksomheder i Republikken Letland (RE) under registreringsnummer 41503072001) på adressen: Calispurva gade 27, Balozi, Latvia, LV-2128.

MoneyGuru SIA, Address: Cālīšpurva street 27, Baloži, Latvia, LV-2128
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2019. All rights reserved.

Ved at bruge vores webside accepterer du vores brug af cookies.